fbpx

Referenties

Barbara Mulder – Manager Marketing & Customer Care Yes Telecom
“In totaal hebben 3 teams de training gevolgd van Qintens en kijkt iedereen terug op een zeer positieve impuls. Juist omdat de benadering ligt in het positieve. Ook de criticasters voor de trainingen gaven aan dat, ieder bedrijf dit zou moeten verzorgen voor zijn medewerkers. Juist omdat dit echt om de mensen draait. Doordat er openheid wordt gecreëerd en inzichten worden gegeven draagt dit bij om elkaar meer aan te spreken op gedrag. En daar heeft de betrokkenheid en de passie waarmee Qintens invulling geeft een zeer grote bijdragen aan geleverd. De traingingen worden dan ook momenteel verder uitgebreid voor andere afdelingen binnen Yes Telecom.”

Erik Nieuwenhuis – Directeur 12Build
“Qintens heeft het team van 12Build & Plotgemak bewustzijn bijgebracht over waar de krachten en valkuilen zitten van ieder individu in het team. Praktijk wijst uit dat irritaties een stuk voorkomen kunnen worden. Dat we het potentieel wat elk individu in zich heeft, en daarmee ook het team potentieel, beter benutten. De DISC scan bleek daarbij een krachtig en concreet hulpmiddel.
Dank Richard & Inge voor de prettige samenwerking!”

Thom Brodalski – Manager Customer Service Yes Telecom
“Op zoek naar een maatwerk training met écht persoonlijke aandacht, kies dan voor Qintens!”

José Adam-van-Gijn – Eigenaar Zorgonderneming Eigen Pad
“De training was zeer waardevol!! Ik heb een team met blije medewerkers en de sfeer onderling is er nog beter van geworden. Het was heel fijn. Mooi afgestemd op wat wij nodig hebben en steeds goed doorgepakt op wat er gebeurde. Geen standaard verhaal dat perse afgedraaid moet worden. Super!!”

Fokke Noppert – Accountmanager 12Build
“Wij hebben met 12Build met genoegen deelgenomen aan jullie sessie! Dit heeft ook al een mooi resultaat opgeleverd. Dit zou voor ieder bedrijf van toegevoegde waarde zijn.”